Om os

Kulturprojekt.dk er en gruppe venlige, dygtige og veluddannede mennesker med kompetencer, der supplerer hinanden, og med stor erfaring fra kulturområdet.

Kontakt os her og læs mere om os herunder:
Kjeld er cand. mag i musik med sidefag i moderne kultur og kulturformidling (1998) og har derefter arbejdet med forskellige projekter indenfor kulturområdet, siden 2012 som selvstændig med firmaet Kulturprojekt.dk. Han holder kurser og skriver artikler om fundraising og har desuden lavet musikforedrag og undervisning om jazz.
LinkedIn profil
Kristine Bakken er cand.mag. i Moderne Kultur (2008) og med sidefag i filosofi.

Som tidligere produktionsassistent på centrale kulturelle scener i København har hun været rundt om hele processen med planlægning, kunstnerkontrakter, fondsansøgninger, drejebøger, PR-materiale, booking og meget mere. Kristine  har arbejdet fuldtid som fundraiser i over 4 år.
LinkedIn profil

Kirsten er cand.comm. og har mange års erfaring med kommunikations- og pressearbejde fra DR og senest Lejre Kommune, hvor hun arbejdede med branding af den grønne kommune.  Hun er en erfaren konsulent og projektleder, der har en både kreativ og strategisk tilgang til opgaverne.
LinkedIn profil

Vi samarbejder jævnligt med dygtige designere, grafikere, programmører og andre professionelle, der kan andre ting end os.

Privatlivspolitik