Kulturprojekt.dk

cases ydelser kurser & rådgivning om os kontakt

Om os

Kjeld Roesgaard

Kjeld har arbejdet med forskellige projekter indenfor kulturområdet i over 25 år, siden 2012 som selvstændig med firmaet Kulturprojekt.dk. Han holder kurser og skriver artikler om fundraising og har desuden lavet musikforedrag og undervisning om jazz.
kjeld@kulturprojekt.dk

Merete Monberg

Merete er journalist med mange års erfaring fra DR i en lang række funktioner både på TV og radio: redaktør, kampagnekoordinator, nyhedsvært, podcastproducer med mere – senest som redaktør i DR Kultur. Merete er certificeret fundraisingmanager og diplomuddannet i strategisk kommunikation. Ved siden af er hun projektleder i The Why Foundation.
merete@kulturprojekt.dk

Nicolai Riegels

Nicolai har mere end 20 års erfaring med idé- og projektudvikling, projektledelse og ledelse fra danske kommuner og har især arbejdet med projekter, som går på tværs af de klassiske fagområder. Fokus er på udvikling af indholdsmæssigt og økonomisk bæredygtige projekter, der formidles på en måde, så alle forstår, hvorfor lige netop dit projekt er vigtigt, til glæde for mange og bør støttes økonomisk.
nicolai@kulturprojekt.dk

Kirsten Løffler Reich

Kirsten er cand.comm. fra RUC og har mange års erfaring med projektudvikling, rådgivning, kommunikations- og pressearbejde fra bl.a. DR. Hun er en erfaren konsulent og projektleder, der har en både strategisk og kreativ tilgang til opgaverne.
kirsten@kulturprojekt.dk

Vi samarbejder jævnligt med dygtige designere, grafikere, programmører og andre professionelle, der kan andre ting end os.

Privatlivspolitik