Kulturprojekt.dk

cases ydelser kurser & rådgivning om os kontakt

Om os

Kjeld Roesgaard

Kjeld er cand. mag. i musik med sidefag i moderne kultur og kulturformidling og har derefter arbejdet med forskellige projekter indenfor kulturområdet, siden 2012 som selvstændig med firmaet Kulturprojekt.dk. Han holder kurser og skriver artikler om fundraising og har desuden lavet musikforedrag og undervisning om jazz.
kjeld@kulturprojekt.dk

Kristine Bakken

Kristine er cand.mag. i Moderne Kultur og med sidefag i filosofi. Som tidligere produktionsassistent på centrale kulturelle scener i København har hun været rundt om hele processen med planlægning, kunstnerkontrakter, fondsansøgninger, drejebøger, PR-materiale, booking og meget mere. Kristine har arbejdet fuldtid som fundraiser i en årrække.
kristine@kulturprojekt.dk

Merete Monberg

Merete er journalist med mange års erfaring fra DR i en lang række funktioner både på TV og radio: redaktør, kampagnekoordinator, nyhedsvært, podcastproducer med mere – senest som redaktør i DR Kultur. Merete er certificeret fundraisingmanager og diplomuddannet i strategisk kommunikation. Ved siden af er hun projektleder i The Why Foundation.
merete@kulturprojekt.dk

Kirsten Løffler Reich

Kirsten er cand.comm. fra RUC og har mange års erfaring med projektudvikling, rådgivning, kommunikations- og pressearbejde fra bl.a. DR. Hun er en erfaren konsulent og projektleder, der har en både strategisk og kreativ tilgang til opgaverne.
kirsten@kulturprojekt.dk

Vi samarbejder jævnligt med dygtige designere, grafikere, programmører og andre professionelle, der kan andre ting end os.

Privatlivspolitik