Ydelser:

Vi har stor erfaring med fundraising til store og mindre projekter og arbejder med en prismodel, der inkluderer et fast beløb + en procentsats af det, der kommer ind.
Det kunne eksempelvis være 15.000,- + 8 %, 10.000,- + 10 %, 7.500,- + 12% eller 5.000,- + 15%. (Beløbene skal tillægges moms). Priserne er dog meget afhængigt af projektets karakter og størrelse og af dine ønsker.

Vi arbejder også gerne med aflønning i form af timepris, klippekortsaftaler eller et fast aftalt beløb.

Ring eller mail til os: 60 81 40 56 / kontakt@kulturprojekt.dk

Strategisk PR – PR-lanceringsforløb – Events og rød løber – Sociale Medier – Medietræning og profilering
Vi tager altid udgangspunkt i kundens mål og værdier og arbejder strategisk med at skabe den optimale eksponering i alle relevante medier. Vi er hands-on med alle opgaver og lægger et stort personligt engagement hos alle kunder, stor som lille. Og så kan vi skrive – smukt og fejlfrit!
Ring eller mail til os: 60 81 40 56 / kontakt@kulturprojekt.dk
Vi kan finde frem til et æstetisk udtryk, som understøtter jeres projekt bedst muligt, og som I kan stå inde for.
Ring eller mail til os: 60 81 40 56 / kontakt@kulturprojekt.dk
Vi kan hjælpe til med koncerter, forestillinger, turneer, lanceringer, udstillinger, messer, prisuddelinger, m.v. Det kan være lille og lokalt eller internationalt med stor omsætning. Vi dækker jeres behov for oversigt, trækker i de rigtige tråde og holder fast i dem: laver aftaler med arrangører, kontrakter, booker overnatninger, får logistikken til at glide. Og vi gør det ansvarligt.

Ring eller mail til os og fortæl om projektet og jeres behov: 60 81 40 56 / kontakt@kulturprojekt.dk

Vi laver gerne hjemmesider i WordPress, men kan også tilbyde hjemmesider i andre CMS efter behov og ønsker. Design og funktionaliteter tilpasses nøje jeres ønsker, og vi arbejder hurtigt og effektivt. Prisen afhænger af, hvor lang tid vi skal bruge på det, og hvor meget ekstra programmering der skal til.
Ring eller mail til os: 60 81 40 56 / kontakt@kulturprojekt.dk