Kulturprojekt.dk

cases ydelser kurser & rådgivning om os kontakt

Ydelser

Fundraising

Vi har stor erfaring med fundraising til store og mindre projekter og arbejder med en prismodel, der inkluderer et fast beløb + en procentsats af det, der kommer ind.
Det kunne eksempelvis være 15.000,- + 8 %, 10.000,- + 10 %, 7.500,- + 12% eller 5.000,- + 15%. (Beløbene skal tillægges moms). Priserne er dog meget afhængigt af projektets karakter og størrelse og af dine ønsker.

Vi arbejder også gerne med aflønning i form af timepris, klippekortsaftaler eller et fast aftalt beløb.

Projektudvikling

Vi arbejder med en bred vifte af projekter og opgaver for både kunstnere, virksomheder og organisationer. Ofte med projekter, hvor stærke fagligheder og professionelle kompetencer sættes i spil for at løse et samfundsproblem eller for at berige verden med inspiration, spændende viden og gode kulturoplevelser. Vi har høj faglighed inden for kommunikation, strategiudvikling, projektledelse, rådgivning og pressearbejde. Og vi har en god forståelse for mennesker, processer og samspil mellem fagligheder, vi kan omsætte til løsninger og brobygning.

PR & Markedsføring

Strategisk PR – PR-lanceringsforløb – Sociale Medier – Medietræning og profilering
Vi tager altid udgangspunkt i kundens mål og værdier og arbejder strategisk med at skabe den optimale eksponering i alle relevante medier. Vi er hands-on med alle opgaver og lægger et stort personligt engagement hos alle kunder, stor som lille. Og så kan vi skrive – smukt og fejlfrit!