Kulturprojekt.dk

cases ydelser kurser & rådgivning om os kontakt

International Time Perspective Festival

Time Perspective Festival blev afholdt d. 15.-19. august i 2016 i København. Det er en konference og en festival dedikeret til en mangefacetteret udforskning af tid. Formålet er at bringe forskningen videre ud fra snævre akademiske cirkler og i samspil med kunst, politik og almindelige menneskers dagligdag og udfordringer.

International Time Perspective Network står bag konferencen. Netværket har eksisteret i 7 år og har mere end 250 specialister fra 40 lande som dets medlemmer. Det er tredje gang, at netværket afvikler en international konference, men første gang den kombineres med en egentlig festival med tid som hovedemne.

Den vigtigste forskel i 2016-konferencen var dog det kulturelle program. Festivalen arrangerede bl.a. ConcertWalk med det anerkendte kunst-og musikensemble SCENATET. Med udgangspunkt i Røde Rose Kvarteret på Ydre Nørrebro skabte SCENATET en ConcertWalk hvor små musikalske overraskelser dukkede op på nøje udvalgte knudepunkter i kvarteret. En kollektiv vandring gennem kvarterets underfundige, særegne og også meget forskelligartede og mangfoldige miljøer, som den aften dannede ramme om nogle helt unikke musikalske kunstværker.

Time Perspective Festival takker for støtte fra Statens Kunstfond, Københavns Kommunes Musikudvalg, 2200 Kultur, DIS (Danish Students Abroad), Universite Lyon, Magnify Money, Alternative København, Eventora og Obaku.