Kulturprojekt.dk

cases ydelser kurser & rådgivning om os kontakt

Nordisk – Nøj, det’ for børn!

Nordisk – Nøj, det’ for børn! er musik-workshops for børn om Nordens lande, hvor sprogbarrieren forsvinder. Børnene hører og prøver nye og kendte danske, svenske og norske børnesange og lege. De lærer om nordens sprog, landskaber, kulturforskelle og ligheder – og de er med til at lave sange om de forskellige lande.

Lone Wernblad er projektlederen og hun arbejder sammen med svensk/norske Peter Wemö og forskellige andre musikere. Nordisk – Nøj, det’ for børn! har løbet af stablen i Danmark, Norge, Sverige og Island. I 2017 kommer turen så til Finland, Færøerne og Grønland.

Hidtil er Nordisk – Nøj, det’ for børn! blevet støttet af Nordisk Kulturfond, Kulturkontakt Nord og Den Ingwersenske Fond.

Hjemmeside

Lone, Peter och Leo har förmågan att engagera och fängsla sin publik. Dessutom är föreställningen lärorik, barnen får även höra sånger från sina grannländer som de oftast inte får höra. En mycket underhållande och lärorik musikföreställning som kan rekommenderas!

Rickard Wennerberg, Bibliotekschef / Kultursekreterare, Utbildningsförvaltningen, Lysekils kommun

Takk for en fin konsertopplevelse. Jeg har fått gode tilbakemeldinger fra elever og ansatte. De som fikk være med på workshopen var jo ekstra heldige! Mange uttrykte også at de syntes det var morsomt med ringdans og bevegelsessanger. Jeg synes det er bra at noen tar ansvar for vår felles arv av barnesanger. Det er også viktig at vi noen sammenhenger understreker det nordiske felleskapet.

Tor Hansson, rektor, Brentemoen skole, Lillesand

Det var sjovt at se hvordan børnene oplevede dette og deres begejstring både når de sang sange de kendte fra Island og Sverige, men også når de sang med på den sang, der var skrevet til lejligheden. Det var en hyggelig oplevelse både for voksne og for børnene.

Navarana Berthelsen

nordiskt-noj12web-660x386