Kulturprojekt.dk

cases ydelser kurser & rådgivning om os kontakt

Green Tech Challenge

Green Tech Challenge gør grøn forretning til god forretning

Der er mere end nogensinde brug for tiltag, der hjælper verden i retning af en bæredygtig fremtid. Green Tech Challenge sikrer grøn vækst og innovation, ved at forkorte vejen til succes for de bedste grønne startups og innovationer. Det gør de ved at træne startups i essentielle forretningsfærdigheder; facilitere startups skalering gennem mentorordninger med industrielle nøglespillere, og forbinde startups med risikovillig kapital.

GTC giver partnere en unik mulighed for at få dyb kontakt til vækstlaget for grøn innovation; gøre en stor forskel for udviklingen af grønne startups; give en anderledes oplevelse til kunder og medarbejdere, og få massiv mediedækning.

Grønne startups største problemer er, ifølge GTC, at de mangler træning med forretningsfokus; partnerskaber med nøglespillere, og investeringer. GTC tilbyder de grønne startups alle tre ting.

Green Tech Challenge står bag et intensivt to-ugers vækstprogram, hvor 20 grønne virksomheder får deres koncept introduceret til investorer og får coaching og træning af Green Tech Challenges partnere, heriblandt Microsoft, E.ON, Kemp & Kjær, Qvartz, Awapatent, PWC og Kromann Reumert. I denne artikel kan du læse om de 20 danske green tech-startups, der er blevet optaget i årets konkurrence, som starter den 31. oktober og bliver afsluttet med stil d. 11. november i Industriens Hus.

I 2015 deltog 17 virksomheder i Green Tech Challenge. Og det er gratis. Alle virksomheder er aktive i dag. Flere har rejst kapital eller ligger p.t. i forhandlinger. GTC arbejder henimod at afvikle programmet i flere andre europæiske lande i 2017.

Web: http://www.greentechchallenge.eu/
Facebook: https://www.facebook.com/greentechchallengeEU
Artikel: Green Tech Challenge-stiftere: “Vi er godt i gang med at fucke verden op”