Kulturprojekt.dk

cases ydelser kurser & rådgivning om os kontakt

Kunder

Vi har løst opgaver for og sammen med bl.a.:

Lidt citater:

et rigtigt godt samarbejde både rent menneskeligt og økonomisk :-). Kjeld har lige fra starten haft stor interesse og forståelse for GENKLANGE’s projekt med Klassisk musik for børn og det skinner tydeligt igennem i de tekster og ansøgninger, han skriver. Det har gjort foreningens arbejde med at finde økonomisk støtte MEGET lettere og sjovere, idet vi har hele vejen har kunnet være sikre på, at der var/ er styr på tingene. Udover selve ansøgningerne har Kjeld også bidraget med idéer og forslag, der har givet os nye tanker og veje at arbejde. Det har været/ er i det store hele et let og godt samarbejde, som vi regner med at fortsætte mange år fremover.

super fede inputs til både fundraising og forbedring af website.
både opmærksom, effektiv og dedikeret. Kjeld er meget behagelig at samarbejde med, og meget ansvarsbevidst. Som fundraiser har Kjeld stor viden om tilgængelige, relevante fonde, både private og offentlige. Han har desuden meget erfaring i at skrive ansøgninger, og har derfor også en høj succes rate.
t effektiv, hårdtarbejdende og udviklingsorienteret og har tillige rigtig gode samarbejdsevner. Som menneske er han afbalanceret, humoristisk og meget hjælpsom.
din gamle kulturprojektare.!! Det blir bara bættre och bættre 🙂
haft et skarpt blik for vores behov, så vores nye hjemmeside kunne få et nyt både funktionelt og æstetisk design, og samtidig har han været effektiv til at holde hovedet koldt og overholde aftalte deadlines.
highly recommend Kjeld as a partner for researching fundraising options and writing fundraising applications/requests. He is meticulous, accurate, knowledgable of the area, and understands the tactics involved when approaching foundations and others for support.
se et andet perspektiv i mine ideer, en økonomisk vej. Men det er bestemt også at arbejde sammen med en mand, der ofte bobler med og videre på mine ideer, så de bestemt bliver mere vilde, og nogen gange har vi da også kigget på hinanden og sagt er det her er for vildt. Men så har vi besluttet, at det er det ikke og så er vi endt med endnu et kreativt skib, der sejler ud i verden. Kjeld har endvidere også et helt andet netværk end jeg, og det er ofte blevet inddraget i mine projekter.

Så hvis du som læser skulle være i tvivl, så kan jeg på det varmeste anbefale et samarbejde med Kjeld Roesgaard, her får du et samarbejde med en virkelig kompetent fundraiser, der samtidige har bevaret sin menneskelige begejstring, sin ydmyghed og sin fantastiske evne til at engagere sig i andre menneskers vilde ideer.


at udvikle og skaffe støttemidler til musikprojekter. Kjeld har sprogligt overskud og en stor viden om fundraising og om kulturområdet. Han har en fleksibel tankegang og er kreativ og handlingsorienteret. Jeg vil gerne også fremover samarbejde med Kjeld og kan varmt anbefale andre at gøre det samme.