Om os

Kontakt os her og læs mere om os herunder:
Kjeld er cand. mag i musik med sidefag i moderne kultur og kulturformidling (1998) og har derefter arbejdet med forskellige projekter indenfor kulturområdet, siden 2012 som selvstændig med firmaet Kulturprojekt.dk. Han holder kurser og skriver artikler om fundraising og laver desuden musikforedrag og undervisning om jazz.
Kristine Bakken er cand.mag. i Moderne Kultur (2008) og med sidefag i filosofi.

Som tidligere produktionsassistent på centrale kulturelle scener i København har hun været rundt om hele processen med planlægning, kunstnerkontrakter, fondsansøgninger, drejebøger, PR-materiale, booking og meget mere. Senest har Kristine været producent for et nyklassisk ensemble og erkendt, at projektudvikling fra A til Z er det sted, hvor hun vil folde sig ud.

Kirsten er cand.comm. og har mange års erfaring med kommunikations- og pressearbejde fra DR og senest Lejre Kommune, hvor hun arbejdede med branding af den grønne kommune.  Hun er en erfaren konsulent og projektleder, der har en både kreativ og strategisk tilgang til opgaverne. 
Katrine har samlet sin erfaring fra TV3, PR-bureauet Xponering og siden hos SBS Discovery, hvor hun har været PR-ansvarlig for hovedkanalen Kanal 5 igennem en årrække. Baggrunden er en uddannelse som cand. mag. i litteraturvidenskab (med sidefag i kunsthistorie), som danner en stærk analytisk og kommunikativ platform for PR-arbejdet.
Katrine har desuden sammen med Nicola PR Bureauet The Empire
Nicola kombinerer mange års erfaring fra den virkelige verden med en uddannelse i global- og virksomhedskommunikation. Som tidligere PR- og marketingansvarlig hos en række større virksomheder, heriblandt MTV Networks, GUBI/Bestlite og Sony Music, har Nicola en bred forståelse for det strategiske plan, eksekveringen og den interne kommunikation med såvel danske som internationale kunder.
Nicola har desuden sammen med  Katrine PR Bureauet The Empire. 
Mette er selvstændig art director og grafisk designer med en kandidatuddannelse i grafisk design fra Designskolen Kolding. Hun har bl.a. løst opgaver for Københavns Museum, Statens Museum for Kunst, Københavns Universitet, Københavns Kommune, Beate–Godager, Vogelkop og Unicef.

Patrick har en dyb  indsigt inden for tre kerneområder: 1) Strategi- og konceptudvikling 2) Design og usability og 3) Teknik og udvikling. Patrick er cand.it. Hans uddannelses- og arbejdsprofil inkluderer web-, spil- og mobiludvikling, hci (human computer interaction) og medialogi, hvilket er særlig nyttigt i ledelse af projekter, hvor man ønsker at målrette og prioritere arbejdet i henhold til, hvad der har mest værdi for kunden. Her er evnen til at arbejde tværfagligt helt afgørende.